Σύντομο
Ιστορικό

Τα Startupper Awards είναι μια διοργάνωση βραβείων που απονέμονται σε startups και νέους επιχειρηματίες που έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στον τομέα τους.
Τα βραβεία διοργανώνονται από το Startupper.gr και το Startupper MAG.
Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2016 και με την εξαίρεση των χρόνων της πανδημίας, από τότε, έχει βραβεύσει πολλές Ελληνικές startup επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στην διάρκεια αυτών των ετών.
Ως τα βασικά μέσα επικοινωνίας του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας, φιλοδοξούμε ο θεσμός αυτός να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς καινοτομίας,προβάλλοντας και αναδεικνύοντας μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου.
Φέτος η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στον Ελληνικό κόσμο, την Δευτέρα 27/11.

Η Επιλογή

Η συντακτική ομάδα του Startupper επέλεξε τους καλύτερους της χρονιάς. Οι συντάκτες μας έχουν την μοναδική ευκαιρία λόγω της ενασχόλησης τους, να έρχονται σε καθημερινή επαφή με την αγορά. Να αφουγκράζονται τον παλμό της και να σκανάρουν όλο τον χώρο για να αναδείξουν τους καλύτερους. Έτσι έχοντας μία γνωσιακή βάση περισσότερων από 5.000 άρθρων την τελευταίας διετίας, αλλά και αυτή την καθημερινή δυναμική διαδικασία επικοινωνίας με το Ελληνικό οικοσύστημα, είναι σε θέση να αναδείξουν τους καλύτερους. Η επιλογή αυτή γίνεται αξιολογώντας την προσπάθεια τους, την εξέλιξη τους, τα επιτεύγματα τους, αλλά και την εκτίμηση ότι, οι νικητές είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες διάκρισης και για τα επόμενα χρόνια.

Τα Βραβεία

Βραβεύουμε τους καλύτερους απονέμοντας συνολικά 21 βραβεία.
Η επιλογή των κατηγοριών είναι εξίσου δυναμική και πολυδιάσταστη.
Απονέμουμε τα βραβεία στην καλύτερη και στην πιο πολλά υποσχόμενη startup. Βραβεύουμε όμως και τις σημαντικότερες προσπάθειες ανά Industry:
Όπως την καλύτερη Fintech, HealthTech, Retail Tech, Agro tech κα.
Ξεχωρίζουμε ακόμα και τις πιο Kid friendly και Pet Friendly startups.
Με δύο λόγια:
Σαρώνουμε το ελληνικό οικοσύστημα και επιλέγουμε τους καλύτερους!

Startup
of the
Year

01

Στην κατηγορία Startup of the Year, πολλές εταιρείες είχαν μια ιδέα για κάτι καινοτόμο, την ανέπτυξαν μέσα από πολλά στάδια και συμφωνίες και πρωτοπόρησαν η καθεμιά στον δικό της κλάδο.

Top
Deal

02

Στην κατηγορία Top Deal, οι εταιρείες εξέλιξαν με επιτυχημένο τρόπο την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με αλλεπάλληλες χρηματοδοτήσεις.

Kids
Friendly

03

Στην κατηγορία Kids Friendly, οι Startup εταιρείες πέτυχαν η υλοποίηση της ιδέας τους να γίνεται με φιλικό και προσιτό τρόπο και για τους μικρούς μας φίλους.

Agro/ Foodtech

04

Η κατηγορία Agro/ Foodtech, αφορά επιχειρήσεις και ομάδες που ανέδειξαν τις καινοτομίες τους, βελτιώνοντας την παραγωγή στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Fintech

05

Στην κατηγορία Fintech, oι Startup εταιρείες ανέδειξαν με πρωτότυπο τρόπο νέα επιχειρηματικά μοντέλα στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Retail
Tech

06

Στην κατηγορία Retail Tech, πολλές Startup εταιρείες προκάλεσαν έντονες μεταρρυθμίσεις στον κλάδο του ψηφιακού λιανεμπορίου, μέσα από τις καινοτόμες ιδέες που πέτυχαν να εφαρμόσουν.

Big
Data

07

Η Big Data είναι η κατηγορία όπου οι επιχειρήσεις πέτυχαν να πρωτοπορήσουν, εφαρμόζοντας τις ιδέες τους στη συλλογή μεγάλου όγκου δεδομένων.

Health/
Bio Tech

08

Η κατηγορία Health/ Bio Tech, αφορά τις εταιρείες που πρωτοπόρησαν στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, προσφέροντας σημαντικές τεχνολογικές λύσεις σε δύσκολα ζητήματα.

Travel/
Culture
Tech

09

Στην κατηγορία Travel/ Culture Tech, Οι Startup εταιρείες με τις πρωτότυπες ιδέες τους έδωσαν καίριες λύσεις σε σημαντικούς τομείς που αποτελούν πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Enviroment

10

Στην κατηγορία Environment, αναδεικνύουμε εκείνες τις επιχειρήσεις που οργανώνουν δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, μετατρέποντας τις οικολογικές προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Smart
City

11

Στην κατηγορία Smart City, αναγνωρίζουμε την αξία των επιχειρήσεων που με τις καινοτόμες λύσεις τους συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών, υιοθετώντας έξυπνες τεχνολογίες για μια πιο λειτουργική πόλη.

PropTech

12

Στην κατηγορία PropΤech, αναφέρουμε με ενθουσιασμό τις επιχειρήσεις που μετασχηματίζουν τον τομέα των κτηματομεσιτικών με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, δημιουργώντας νέες δυνατότητες προσβασιμότητας.

Entertainment

13

Στην κατηγορία Entertainment, επαινούμε τις επιχειρήσεις που δημιουργούν εμπειρίες ψυχαγωγίας υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στο κοινό μοναδικά και αξέχαστα στιγμιότυπα.

Logistics

14

Στην κατηγορία Logistics, αναδεικνύουμε τις εταιρείες που καθορίζουν νέα πρότυπα και καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας στη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού.

Rising
Startup

15

Στην κατηγορία Rising Startup, επιβραβεύουμε τις νέες εταιρείες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, το επιχειρηματικό τους πλάνο και την ιδιάζουσα ανάπτυξη που παρουσιάζουν.

Ad/
Marketing/
Tech

16

Στην κατηγορία Ad/Marketing Tech, αναδεικνύουμε τις εταιρείες που καινοτομούν στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, προσφέροντας λύσεις που επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Leasing

17

Στην κατηγορία Leasing, επιβραβεύουμε τις εταιρείες που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, διασφαλίζοντας νέες ευκαιρίες και απλοποιώντας χρονοβόρες και σύνθετες διαδικασίες.

Insurtech

18

Στην κατηγορία Insurtech, αναγνωρίζουμε τις εταιρείες που ανακατασκευάζουν τον κλάδο των ασφαλίσεων με την αξιοποίηση νέων και καινοτόμων τεχνολογιών, διασφαλίζοντας προσιτές και προσαρμοστικές ασφαλιστικές λύσεις.

Maritime

19

Στην κατηγορία Maritime, επισημαίνουμε τις επιχειρήσεις που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και την ασφάλεια του τομέα της ναυτιλίας, εισάγοντας καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές.

Pet
Friendly

20

Στην κατηγορία Pet Friendly, αναδεικνύουμε τις επιχειρήσεις που δημιουργούν χώρους και υπηρεσίες που προάγουν την ευημερία των κατοικιδίων και των ιδιοκτητών τους.

AI

21

Στην κατηγορία AI, αναγνωρίζουμε τις εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία AI για να προωθήσουν την καινοτομία και να επιλύσουν σύνθετα προβλήματα, εξοικονομώντας παράλληλα πόρους και χρόνο.

Πρόσκληση

Υπό την αιγίδα του:

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Υποστηρικτές

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την φόρμα

Ή καλέστε μας

Υπό την αιγίδα του:

©All rights reserved.
2023 Startupper