Το οικοσυστημα βραβευει τις εταιρειες του

Για τρίτη χρονιά το Startupper.gr και οι συντελεστές του διοργανώνουν τα Startupper Awards, τα οποία βρίσκονται κοντά στο εγχώριο οικοσύστημα των Startup εταιρειών, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους, ενώ τα ίδια τα βραβεία έχουν πλέον αναδειχθεί σε θεσμό στην Ελλάδα. Τα Startupper Awards είναι τα μοναδικά στα οποία η επιλογή των νικητών γίνεται από την ίδια την κοινότητα των Startup εταιρειών και δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπλοκή των διοργανωτών.


Τι εγινε το 2016 και το 2017

2017

2016

Tο 2016 συνολικά ψήφισαν 4.436 άνθρωποι, ενώ το 2017 ψήφισαν 3.040 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας αναδεικνύοντας τους νικητές της κάθε χρονιάς.

Startupper Awards #3


Διαδικασια

Τα Startupper Awards 2018 χωρίζονται σε 6 κατηγορίες και εκτός από τους πρώτους νικητές, βραβεία θα λάβουν και οι δεύτεροι και οι τρίτοι της κάθε κατηγορίας, ενώ η διαδικασία της ψηφοφορίες πραγματοποιείται μέσα από την πλατφόρμα E-Survey.

Οι 6 κατηγορίες των Startupper Awards 2018 είναι:

 • Κατηγορία EARLY STAGE STARTUPS:

  Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Χωρίς να έχουν πάρει χρηματοδότηση, να έχει συσταθεί εταιρεία, έως 5 άτομα ομάδα.

 • Κατηγορία MATURE STARTUPS:

  Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης, έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση, με προϊόν στην αγορά και ομάδα 6 – 30 ατόμων.

 • Κατηγορία SCALEUP STARTUPS:

  Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης, άνω των 30-50 υπαλλήλων και πάνω από ένα γύρο χρηματοδότησης.

 • Κατηγορία SOCIAL STARTUPS:

  Αφορά ομάδες και επιχειρήσεις (κερδοσκοπικές και μη) που ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον, την διατροφή και την υγεία.

 • Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ STARTUPPERS:

  Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα Founder στην ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

 • Κατηγορία ΔΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΙΑ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ:

  Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης και ανάπτυξης στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει Accelerators, Incubators, Βραβεία, Διαγωνισμούς, Συνεργατικούς Χώρους κ.λπ. Σημείωση: όχι VCs.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και τις 12 Ιουλίου, πάντα μέσω της πλατφόρμας της E-Survey, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και το αδιάβλητο της διεξαγωγής της διαδικασίας, ενώ κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να ψηφίσει 1 επιλογή, σε κάθε κατηγορία, μόνο μια φορά, κάτι που θα εξασφαλιστεί μέσω της E-Survey.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στα κεντρικά γραφεία της Interamerican.

Χορηγοι
Μεγας χορηγος

stoixima

Ασημενιος χορηγος

nbg

Χαλκινος χορηγος

eurobank

Χορηγοι Τεχνολογιας

public

huawei

Χορηγοι

AlphaBank

wind

bayer

heineken

accenture

papadakis

spacesworks

starttech

ericsson

Χορηγος Φιλοξενιας

interamerican

Υπο την Αιγιδα

helex

amcham

endeavor

hsa

sekee

eede

ebea

Τηλεοπτικος Χορηγος

skai

Χορηγοι Επικοινωνιας

fileleftheros

24media

liberal

capital

businessnews

csrnews

readpoint

thepresident

epixeiro

bigbusiness

techblog

startup

emea

Χορηγος PR – Media

aea relate

Χορηγος Digital Activation

citrine